XXVIII Mostra de Jazz de Tortosa


Propera sessi├│ el 12 agost
  • Inici | 22:00
    Dura | 109 min.
  • Antic Escorxador
    Antic Escorxador

En escena el 12 agost

SUSANA SHEIMAN - OPEN GATE. Feat. DAVID PASTOR Divendres 30 de juliol 

La cantant Susana Sheiman s’ha guanyat a pols figurar a l’Olimp de les grans vocalistes de jazz. Liderant aquest quintet, la cantant posa la seva enorme versatilitat al servei d’un repertori en el qual tenen cabuda tota mena d’estils. Acompanyada per una rítmica de tres músics de brillant trajectòria, Susana Sheiman compta també amb la complicitat musical del saxo tenor Toni Solà, un vent potent de formació autodidàctica que agafa com a referent l’estil dels clàssics del bop i en aquest concert, compta amb David Pastor, trompeta solista de reconegut prestigi internacional, com a artista convidat.

Susana Sheiman: Veu / David Pastor: Trompeta / Xavier Algans: Piano / Toni Solà: Saxo Tenor / Artur Regada: Contrabaix / Caspar Sant-Charles: Bateria.

Divendres 30 de juliol de 2021
Hora: 22:00
Lloc: Museu de Tortosa
PREU: 10 €. Entrada sense numerar
Venda i reserves online: www.ebreticket.cat TORTOSA BIG BAND - Dilluns 2 d'agost  

La Tortosa Big Band va néixer a finals de l'any 2013 fruit de la inquietud musical d'un grup d'amics, la seva primera actuació va tenir lloc el 2014, quan l'organització de la Mostra de Jazz de Tortosa els va donar l'oportunitat de tocar en la seva XXI edició, al mateix escenari que tocaria l’Acadèmic Big Band per celebrar el seu 25 aniversari, i així els passaria el relleu. Des de llavors cada any aquesta formació actua per a la Mostra i intenta fer gaudir del seu estil de música a tot el públic.

Natalia Polo: Veu / Jordi Robert: Veu / Albert Carles: Saxo Tenor / Manel Carbó: Saxo Tenor / Xavi Mulet: Saxo Alt / Jordi Gaya: Saxo Alt / Toni Hurtado: Saxo Baríton / Josep Bravo: Trompeta / Ximo Rochet: Trompeta / Manel Magriña: Trompeta / Francesc Panisello: Trombó / Roc Lluis: Trombó / Aleix Lluis: Trombó / Jaume Escudero / Marc Piñol: Bateria / Sergi Trenzano: Guitarra / Ximo Roda: Baix / Manel Hierro: Piano
Direcció: Cristian Serret

Dilluns 2 d'agost de 2021
Hora: 22:00
Lloc: Museu de Tortosa
PREU: 5 €. Entrada sense numerar
Venda i reserves online: www.ebreticket.catUROZ JAZZ DEALERS - Dissabte 7 d'agost

Els UROZ JAZZ DEALERS ens fan viatjar fins a les arrels del Jazz, a l’antiga Luisiana, a l'època dels vaixells de vapor, les marching bands, les madammes... Ens ofereixen un repertori picant tal com ho feien les Musses de l'època com Bessie Smith, Ma Rainey, Sweet Emma Barret... Amb el talent i la trapelleria d'aquests 5 Jazzmans catalans.

Marc Uroz: Veu / Oscar Font: Trombó / Jordi Griso: Piano i Trompeta / Josemi Moraleda: Contrabaix / Oriol González: Bateria i Washboard

Dissabte 7 d'agost de 2021
Hora: 22:00
Lloc: Museu de Tortosa
PREU: 10 €. Entrada sense numerar
Venda i reserves online: www.ebreticket.catPATAX - Dijous 12 d'agost 

PATAX és avui en dia la banda de fusió més prominent d’Espanya, i ja és un projecte conegut a tot el món. Amb més de 90.000 seguidors a Facebook i 24 milions de visites a Youtube. El grup porta el concepte “Fusió” fins a un territori completament inexplorat, on la comunicació entre el Flamenc, el Funk, el Jazz i els Ritmes Afrocubans són la clau de les seves complexes, explosives i màgiques atmosferes.

Jorge Pérez: Percussió / Valentín Iturat: Bateria / Daniel García: Piano / Carlos Sanchez: Baix / Miguel Sempere: Guitarra / Alana Sinkey: Veu

Dijous 12 d'agost de 2021
Hora: 22:00
Lloc: Museu de Tortosa
PREU: 15 €. Entrada sense numerar
Venda i reserves online: www.ebreticket.cat