A Vore

Sònia Gómez & Carme Balagué & Pau Puig & Astrio & Ramon Balagué


Propera sessió el 04 juny
  • Inici | 20:30
    Dura | 60 min.
  • Teatre Auditori Felip Pedrell
    Sala Gran

En escena el 04 juny

AJORNAT AL DIVENDRES 4 DE JUNY PER CAUSES ALIENES AL TEATRE

Les entrades seran vàlides per a la nova data.

 

Premi Butaca al millor espectacle de dansa 2018 i Premi Delfí Colomé, menció especial 2017.

A Vore és un projecte que confronta i integra llenguatges aparentment distanciats en l’imaginari contemporani urbà: música electrònica i dansa contemporània vs. jotes, cants de llaurar, dolçaina i una balladora que sembla arribada del passat.
 
A Vore és un espectacle arriscat, vitalista i divertit, una “tradificció” que fusiona moviments ancestrals amb moderns, tecnologia amb aixades, i creativitat contemporània amb textos antics. És una proposta de maneres de fer intergeneracionals, que parteix d’una reflexió profunda sobre la identitat contemporània i que passeja pels límits de què es considera “modern” i “tradicional”.

El projecte, centrat en la tradició de les Terres de l’Ebre, i basat en el llibre “Del Folklore Tortosí” de Joan Moreira, constitueix un treball d’investigació de dansa i musica continu que evoluciona en cada actuació, i on l’espectador assisteix a la col·lisió entre dues maneres de celebrar la vida: la d’abans i la d’ara.

A Vore és dansa i creació en temps real a partir de textos i melodies abandonades per uns artistes que han transitat per les arts performatives, la música jazz, l’electrònica, el rock i la música tradicional, i que troben l’essència que ho uneix.

Preu: General 10 € I Menors de 25 anys: 6 €

Si heu comprat entrades amb algun tipus de descompte, haureu de presentar el document que ho acrediti quan accediu al teatre.

divendres
04
juny

20:30 | 60 min.

A Vore

Sala Gran | Teatre Auditori Felip Pedrell, Tortosa

Reserva ara! Queden 124 entrades disponibles online