Veure tota la programació

Notícies

Les últimes produccions de Julio Manrique, Ramon Madaula i Sílvia Munt a la nova temporada del Teatre Felip Pedrell

19/12/2017

L'Ajuntament de Tortosa introdueix tres nous abonaments i descomptes a diferents col·lectius per fomentar l'assistència al teatre.

 La nova temporada (gener-juny 2018) del Teatre Auditori Felip Pedrell (TAFP) portarà a Tortosa les produccions "E.V.A.", de T de Teatre i dirigida per Julio Manrique, "Les noies de Mossbank road", amb Sílvia Munt a la direcció, i "Adossats", de Ramon Madaula i amb direcció de Jordi Casanovas. Aquestes són algunes de les obres més destacades dels setze espectacles que l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa ha programat per al primer semestre de l'any vinent. Dansa, música, cinema i els espectacles familiars completen una cartellera que avui han presentat la regidora de Cultura, Dolors Queralt, i la cap de l'àrea, Maria Josep Bel. La nova temporada s'ha configurat amb l'objectiu de mantenir els criteris de qualitat en la programació i amb novetats en la taquilla, amb la introducció d'abonaments i descomptes a col·lectius diversos per tal d'atreure més públic al teatre.

T de Teatre celebra els 25 anys dalt dels escenaris amb "E.V.A." (divendres 26 gener, 22h), una comèdia dramàtica dirigida per Julio Manrique on s'aborden temes com la maternitat, el sexe, les crisis vitals, tot plegat envoltat pel dolor com a nexe d'unió. Jordi Casanovas porta la producció del Teatre Romea de Ramon Madaula "Adossats" (divendres 20 d'abril, 22h), un espectacle que es produeix en una sola jornada en què tres generacions d'una mateixa família fan una celebració que no oblidaran. Divendres 11 de maig (22h), arriben "Les noies de Mossbank road", una història d'Amelia Bullmore, dirigida per Sílvia Munt, que parla de l'amistat sorgida en un espai de llibertat com és un pis d'estudiants. 

L'oferta del TAFP per als propers mesos inclou, com sempre, altres disciplines artístiques. Encara en l'àmbit del teatre, s'enceta una nova proposta, els dissabtes al vespre (20h), amb temàtiques singulars, algunes de les quals a càrrec de professionals novells. "Una aposta decidida pel foment del teatre", assenyala la regidora de Cultura. 

La dansa també té una finestra permanent al Teatre de Tortosa. En aquest cas amb "A vore", de Sònia Gómez i Ramon Balagué (diumenge 29 d'abril, 19h), coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa. I el 3 i 4 de maig, amb el projecte educatiu "Tots dansen", iniciat la temporada anterior per l'Institut-escola Daniel Mangrané, al qual s'afegeixen ara els instituts Joaquim Bau i Despuig. Aquest projecte està impulsat per la Xarxa Transversal i el Mercat de les Flors amb l'objectiu d'apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic més jove. 

Els espectacles familiars, un clàssic de l'oferta escènica del TAFP, continuen a preus populars (3 euros) els diumenges a les 12 hores. L'Orquestra de Colònia torna a visitar Tortosa, el 22 d'abril (19h), amb un repertori de peces de Vivaldi, Bach, Paganini i Tschaikowsky. Continuen els documentals del mes, els diumenges a la tarda, i el cicle Gaudí.

Una de les principals novetats de la temporada que comença al gener és la introducció de tres abonaments: abonament de 10 espectacles per 90 euros (estalvi del 40%), abonament de 5 espectacles per 56 euros (estalvi 30%), i abonament de 3 espectacles per 36 euros (estalvi 20%). A més, s'afegeixen descomptes del 20% per a famíies nombroses, monoparentals, persones jubilades i aturades, i del 30% per a menors de 30 anys, amb carnet jove i grups formats per un mínim de 15 persones. 

 


Notícies anteriors:    1  2  3...  …  »   

Contacte


Teatre Auditori Felip Pedrell
Passeig de Ribera,11
43500 - TORTOSA

Tel. oficines 977 51 01 44
Tel. taquilles 977 51 05 35

www.teatreauditoritortosa.cat

Com arribar?


Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya
Diputació de Tarragona

© 2018 Teatre Auditori Felip Pedrell Passeig de Ribera, 11  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS