Veure tota la programació
Programació > Temporada gener - juny 2018 > Familiars

Tandarica circus

Cia. Passabarret


Sala Gran

Diumenge, 28 de gener - 12:00 h
 


Preus: 3,00 €

Durada: 55 min

Sinopsi:

Tandarica Circus és l’espectacle bandera de Cia. Passabarret… el seu alter-ego. Tot i que es va estrenar en format itinerant, ha tingut mil vides i es renova constantment, amb números que any rere any renoven i milloren el seu contingut.

Ells en diuen “retro-balkan-rock’n’roll circus” però, parlant en plata, són només quatre pallassos bojos com un llum de ganxo capaços de disparar-se una canonada a l’estómac, improvisar rutines aèries o jugar amb un llançador de ganivets amb una miopia severa… Són artistes d’aquells que es juguen la seva pròpia vida… i si no és la seva, que sigui la d’algú del públic! No pots faltar al seu pròxim xou: cada funció pot ser l’última! Textos i números inversemblants per a un espectacle de circ absurd i amb un ritme trepidant, per a totes les edats i per morir-se de riure.

Cia. Passabarret realitza anualment una mitjana de 100 actuacions amb les seves diferents propostes i, l’octubre de 2012, va obrir el seu propi centre de creació i producció d’espectacles, La Circoteca, a més de la seva escola de circ. La Circoteca ha estat premiada amb el Premi de Circ Zirkòlika 2015, en la categoria de millor iniciativa per la projecció de circ de Catalunya.


Fitxa artística:

Direcció: 
Malasombra Brothers & Jango Edwards

Repartiment: 
Dèlia Batet 
Oriol Llop 
David Sancho 
Emanuel Coto

Producció: 
La Circoteca

Ajuntament de Tortosa

Contacte


Teatre Auditori Felip Pedrell
Passeig de Ribera,11
43500 - TORTOSA

Tel. oficines 977 51 01 44
Tel. taquilles 977 51 05 35

www.teatreauditoritortosa.cat

Com arribar?


Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya
Diputació de Tarragona

© 2018 Teatre Auditori Felip Pedrell Passeig de Ribera, 11  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS