Veure tota la programació
Programació > Temporada gener - juny 2017 > Festivals

Bcn Latin & Banda Municipal de Música

XXIV Mostra de Jazz Tortosa


Sala Gran

Dimarts, 04 de juliol - 22:30 h
 


Preus: gratuït

Sinopsi:

Concert gratuït amb invitació. 
 
Aquest any 2017, la Banda Municipal de Música de Tortosa compleix el seu 75è aniversari i per a commemorar aquesta efemèride, a part de la seva programació habitual, han preparat tota una sèrie de concerts especials entre els quals destaca aquesta actuació dintre de la XXIV Mostra Jazz Tortosa. 
 
La Banda Municipal de Música de Tortosa compta amb gairebé seixanta músics i des de l’any 2008 està sota la direcció de Juanjo Grau Castells. En els darrers anys, la banda ens ha anat oferint diversos concerts temàtics, amb fusions amb diversos artistes i formacions, i interpretant gran varietat d'estils. Aquest cop per primera vegada, s'endinsarà en el món del Jazz Llatí.
 
Bcnlatin, es un projecte plantejat com una fusió entre el Jazz Llatí i el món de la banda tradicional. El poder apropar un repertori poc habitual a les bandes de música tradicionals, te una doble vessant que afavoreix a tots els àmbits que envolten la música de banda. Per una part, ofereix un repertori divertit d’interpretar pel músic i, per una altra banda ofereix al públic l’audició d’un nou repertori, diferent al que estan habituats, tant en estil com en format. El resultat dona un concert on la implicació dels músics i l’atenció i curiositat del públic creen una atmosfera màgica.
 
El repertori ha estat seleccionat pensant sempre en que el públic es pugui sentir còmode en la seva audició, triant obres molt amenes amb alternances entre la banda i el grup de Jazz. Aquesta simbiosis musical ha estat possible gràcies als arranjaments realitzats per Joel Moreno Codinach, guitarrista/compositor resident a Barcelona amb un llarg recorregut al món del Jazz i de la Bossanova.
 
Des del inici d’aquest projecte, ara fa uns tres anys, hem pogut portar aquest repertori a diversos indrets de Catalunya i desitgem que, tant les bandes de música com el seu públic, continuen recolzant aquest projecte innovador per la música de les nostres bandes. 

Contacte


Teatre Auditori Felip Pedrell
Passeig de Ribera,11
43500 - TORTOSA

Tel. oficines 977 51 01 44
Tel. taquilles 977 51 05 35

www.teatreauditoritortosa.cat

Com arribar?


Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya
Diputació de Tarragona

© 2018 Teatre Auditori Felip Pedrell Passeig de Ribera, 11  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS