Veure tota la programació
Programació > Temporada setembre - desembre 2017 > Dansa

L’ESTOL de Roser López Espinosa + MANY de Thomas Noone

Producció Nacional de Dansa


Sala Gran

Dissabte, 16 de desembre - 20:00 h
 


Preus: de 10,00 € (Amfiteatre) a 15,00 € (Platea)

Sinopsi:

Per tal de visibilitzar, compartir i apropar a públics més amplis els creadors del país, el Pla d’impuls a la dansa de la Generalitat -amb la complicitat dels equipaments escènics municipals i del Mercat de les Flors- acorda produir una peça de gran format escènic que es podrà veure la temporada 2017-2018 en la programació del Mercat de les Flors i, en expansió, als teatres municipals del territori.  

 

Enguany la producció presentarà un programa doble de la mà dels coreògrafs Roser López Espinosa i Thomas Noone.

 

Roser López Espinosa, formada a Amsterdam, ha treballat amb coreògrafs catalans com Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Iago Pericot o Pere Faura. La peça que presenta, L’Estol, pren com a partida el fascinant viatge de migració de les aus i el desig de volar.

 

Thomas Noone treballa amb la seva pròpia companyia a Barcelona des de 2001 i com a  coreògraf convidat per a companyies internacionals. Noone proposa Many, una peça abstracta que té com a fil conductor el moviment i la música per abordar el tema de l’individu versus el grup. Many és un espectacle originalment creat i produït per l'Opéra National du Rhin.

 

 


Fitxa artística:

Coreògrafs: Roser López Espinosa, L'Estol - Thomas Noone, Many
Ballarins: Iris Borras Anglada, Nora Baylach Delgado, Samuel Minguillón, Maria Hernando Blasco, Enrique López Flores, Roberto Provenzano, Daniel Rosado Ávila, i Andrea Vallescar García O’meany.
Producció: Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya
Coordinació i producció executiva: Mercat de les Flors

Amb la col·laboració

Teatre Zorrilla (Badalona), Teatre Municipal El Jardí (Figueres), Teatre Municipal (Girona), Teatre Auditori (Granollers), Teatre Joventut (L’Hospitalet), Teatre de la Llotja (Lleida), Kursaal (Manresa), Teatre Monumental (Mataró), Teatre Principal (Olot), Teatre Fortuny (Reus), Teatre-Auditori (Sant Cugat), Teatre Alegria (Terrassa), Teatre Auditori Felip Pedrell (Tortosa), Teatre L’Atlàntida (Vic), Atrium (Viladecans), Teatre Principal (Vilanova i la Geltrú)

Ajuntament de Tortosa

Contacte


Teatre Auditori Felip Pedrell
Passeig de Ribera,11
43500 - TORTOSA

Tel. oficines 977 51 01 44
Tel. taquilles 977 51 05 35

www.teatreauditoritortosa.cat

Com arribar?


Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya
Diputació de Tarragona

© 2018 Teatre Auditori Felip Pedrell Passeig de Ribera, 11  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS